Chipsuri Proteice

* Acest produs este disponibil momentan numai în Belgia, România, Țările de Jos, Franța, Germania, Austria, Elveția, Polonia, Marea Britanie și Irlanda.

În calitate de consumatori conștienți de sănătate, devenim din ce în ce mai informați și conștienți de ceea ce punem în corpul nostru. Drept urmare, facem alegeri alimentare mai educate și cerem mai mult de la furnizorii noștri de alimente. Știm ce fel de alimente ne dorim și ne așteptăm să fie livrate de către mărcile în care avem încredere.

Această sofisticare, combinată cu stilurile de viață și nevoile în plină evoluție, a dus la o creșterea pieței alimentelor tip gustări sănătoase. Potrivit Fortune Business Insights, dimensiunea pieței globale a gustărilor sănătoase a fost evaluată la 78 de miliarde de dolari în 2019 și se estimează că va ajunge la 108 de miliarde de dolari până în 2027.

Cu toate acestea, semnificația „gustare sănătoasă” s-a schimbat de-a lungul anilor. Consumatorii își doresc alimente sănătoase, dar și îngăduitoare, unde bunul gust rămâne esențial. În calitate de companie globală de nutriție, oferim produse nutritive cu gust deosebit, susținute de știință, de peste 40 de ani, așa că a avut sens pentru noi să extindem oferta noastră actuală în categoria gustărilor sănătoase.

Oferirea de alternative mai sănătoase de gustări pentru consumatori

Nutriția este personală: nu există două abordări despre sănătate la fel. Ne străduim să oferim o gamă de produse nutritive care să permită distribuitorilor noștri independenți să personalizeze planurile de masă ale clienților pentru a satisface nevoile lor nutriționale și preferințele gustative.

O parte crucială a acestui lucru are de-a face cu oferirea de varietate și de alegere. Dacă oamenii au ocazia să aleagă dintr-o colecție largă de arome, forme și prezentări convenabile, devine mai ușor să rămâi pe drumul cel bun cu regimul nutrițional.

Unul dintre pilonii filozofiei noastre include extinderea ofertei de produse, astfel încât consumatorii să aibă mai multe opțiuni alimentare nutritive pe parcursul zilei. Avem gustări dulci care sunt o sursă excelentă de proteine, cum ar fi batoanele noastre proteice (10 g de proteine), Protein Bites (4 g de proteine) și Achieve Bars (20 g de proteine). Cu toate acestea, distribuitorii noștri au solicitat mai multe gustări sărate.

În calitate de antrenori, distribuitorii sunt cei care îi cunosc cel mai bine pe clienții noștri, deoarece afacerea lor se bazează pe a-i ajuta pe alții să-și atingă obiectivele de stare de bine. Pe baza acestor informații valoroase și a cercetării de piață mai ample, am dezvoltat un nou produs: Chips de proteine Herbalife Nutrition.*

Ce face chipurile proteice diferite?

Gustarea noastră Protein Chips are cu 50 la sută mai puțină grăsime decât chipsurile de cartofi prăjiți, deoarece nu le prăjim niciodată: le punem la căldură pentru a da un gust savuros și o textură crocantă. Procesul de „gătire” are loc pe măsură ce peletul de proteine este expus la presiuni ridicate și la temperaturi ridicate, ceea ce face ca produsul să se extindă și să apară ca floricelele sau prăjiturile de orez.

În plus, chipsurile noastre proteice au de cinci ori mai multe proteine în comparație cu chipsurile de cartofi prăjiți, ceea ce poate ajuta clienții noștri să-și atingă obiectivele zilnice de proteine.

Pentru a oferi alimente vegane/vegetariene pe bază de plante alternative la soia, folosim proteine din mazăre pentru a ne face chipsurile. Proteina din mazăre furnizează cantități adecvate de 8 din cei 9 aminoacizi esențiali de care are nevoie un organism sănătos.

Protein Chips este o gustare delicioasă și hrănitoare, disponibilă în două arome grozave: grătar și smântână cu ceapă.

Chips-uri proteice cu aromă de grătar:

• Conțin 11 g de proteine și doar 134 de calorii;
• Sunt potrivite pentru vegani;
• Nu conțin gluten;
• Formulat cu proteine din mazăre.

Chips-uri proteice cu aromă de smântână:

• Conțin 12 g de proteine și doar 135 de calorii;
• Sunt potrivite pentru vegetarieni;
• Nu conțin gluten;
• Formulat cu proteine din mazăre;
• Conțin aromă naturală.

Suntem încântați să oferim mai multe opțiuni pentru consumatorii noștri și așteptăm cu nerăbdare să îi ajutăm pe clienții noștri să aibă o dietă sănătoasă echilibrată și un stil de viață activ.

Michael Yatcilla Ph.D. – Senior Vicepreședinte, Cercetare și Dezvoltare la nivel mondial

Dr. Michael Yatcilla este vicepreședintele senior al cercetării și dezvoltării la nivel mondial la Herbalife Nutrition. Este un profesionist global în domeniul nutraceutic, care oferă o perspectivă expertă asupra științei produselor, formulării, dezvoltării și producției. El a deținut, de asemenea, funcții de vicepreședinte al inovației și ingredientelor, cercetării clinice și nutriției vizate și suplimentelor. Dr. Yatcilla a obținut un doctorat. și un master în inginerie chimică de la Universitatea Stanford. De asemenea, are o diplomă de licență în inginerie chimică de la Universitatea din Delaware. El duce o viață sănătoasă și activă, petrecând timp în aer liber și folosind Herbalife Nutrition Formula 1 Healthy Meal Nutritional Shake Mix.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment