High protein coffee

Care sunt ingredientele cheie ale cafelei cu gheață cu conținut ridicat de proteine și cum mă avantajează acest produs?

High Protein Iced Coffee House Blend conține: concentrat de proteine din zer, pudră de cafea instant, smântână (ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de oleic, cazeinat de sodiu, fosfat de potasiu, dioxid de siliciu, lecitină de floarea soarelui, tocoferoli), arome naturale, sare de mare, gumă xantan și sucraloză. CONȚINE LAPTE.

High Protein Iced Coffee Mocha conține: concentrat de proteine din zer, pudră de cafea instant, smântână (ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de oleic, cazeinat de sodiu, fosfat de potasiu, dioxid de siliciu, lecitină de floarea soarelui, tocoferoli), cacao (procesată cu alcaline), arome naturale, gumă xantan, sare de mare și sucraloză. CONȚINE LAPTE.

  • 15 g proteine (conținut bogat în proteine/sursă excelentă);
  • Bogată în nutrienți;
  • 100 de kCal;
  • Conținut glicemic scăzut;
  • Conținut scăzut de grăsimi;
  • Fără arome artificiale sau culori adăugate;
  • Nu conține soia;
  • 80 mg cofeină.

În loc să consumați o cafea cu conținut ridicat de zahăr și calorii goale, bucurați-vă de cafeaua cu gheață cu conținut ridicat de proteine de la Herbalife Nutrition. Este o băutură răcoritoare și hrănitoare, care vă oferă energie și proteine! Învinge lipsa de energie de după-amiază cu această băutură delicioasă și hrănitoare, cu 15 g proteine din zer, 100 de calorii, 80 mg cofeină și până la 2 g de zahăr per porție. Cafeaua cu gheață bogată în proteine este băutura după care mintea și corpul tău tânjesc pentru a-ți energiza ziua.

NOTĂ: Acest produs conține aproximativ 80 mg de cofeină per porție.

Cafeaua cu gheață cu conținut ridicat de proteine este formulată cu arome artificiale, îndulcitori sau culori adăugate?
High Protein Iced Coffee Mocha și House Blend sunt formulate cu arome naturale și îndulcite cu sucraloză. Fără culori adăugate.

Cum ar trebui să consum cafeaua cu gheață cu conținut ridicat de proteine?
Umpleți shaker-ul cu 230-250 ml de apă rece. Adăugați 2 linguri de cafea cu conținut ridicat de proteine. Agitați și turnați peste gheață. Metodă alternativă de preparare: folosiți blenderul la viteză mică în loc de shaker. Savurați 2 porții pe zi.

Pot să o beau fierbinte?
Pentru o experiență optimă, acest produs trebuie preparat rece, turnat peste gheață. Acest produs nu a fost formulat pentru a fi preparat la cald. Textura și gustul sunt afectate atunci când sunt preparate la cald.

Poate fi folosită cafeaua cu gheață cu conținut ridicat de proteine în dietele de slăbire?
Cafeaua cu gheață cu conținut ridicat de proteine, la fel ca alte produse Herbalife Nutrition, poate fi utilizată ca parte a unui program de control al greutății. În sine, cafeaua cu gheață cu conținut ridicat de proteine nu este pentru pierderea în greutate.

Cafeaua cu gheață cu conținut ridicat de proteine este sigură pentru femeile însărcinate?
În timpul sarcinii, femeile pot avea restricții de cofeină și este important să urmăriți consumul total de cofeină într-o zi. Acest produs conține 80 mg de cofeină. În general, femeile însărcinate sunt limitate la aproximativ 100 mg sau mai puțin per porție și maxim 200 mg într-o zi.

Vă recomandăm să examinați etichetele produselor cu un furnizor de servicii medicale înainte de utilizare.

Produsul High Protein Iced Coffee este sigur pentru copii?
Produsele Herbalife Nutrition sunt concepute și destinate numai adulților (18 ani și peste). Părinții și medicul pediatru al copilului pot determina cel mai bine gradul de adecvare a cofeinei și cantitatea de cofeină pe care copilul o poate consuma, având în vedere vârsta, istoricul medical și starea actuală de sănătate.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment